Betingelser for Ishockeyfoto.dk


Om Ishockeyfoto.dk

Ishockeyfoto.dk ejes og drives af fotograf Magnus Arnason / Arnason.dk - Sportsfoto.

Alle billeder på Ishockeyfoto.dk tages af fotograf Magnus Arnason eller fotografer han samarbejder med og som kun leveres til Ishockeyfoto.dk.

Ishockeyfoto.dk indeholder billeder fra ishockey kampe, turneringer og hold/portrætbilleder.


Billederne:

Alle billederne er fra kampe/turneringer offentlig tilgængelig i lav opløsning på Ishockeyfoto.dk

Gallerier med portræt og holdbilleder er forsynet med kodeord.

Enkelte billeder vil også vises på fotografens hjemmeside f.eks. Arnason.dk som link til Ishockeyfoto.dk

Billederne kan bestilles til privat brug.

Til alt andet brug f.eks. redaktionelt, kommercielt, udsmykning eller andet brug skal fotografen kontaktes og alle afbillede personer på billedet skal skriftligt give deres accept til det specifikke brug af billedet.

Ingen billeder bruges til andet end offentliggørelse og salg på Ishockeyfoto.dk uden særskilt tilladelse.

Billeder fra Ishockeyfoto.dk må ikke af-fotograferes (f.eks. print screen eller lignende) og bruges andre steder f.eks. sociale medier m.m.

Ønsker man enkelte billeder af en person fjernet kontakter man fotografen som fjerner de aktuelle billeder.

Alt misbrug af billeder fra Ishockeyfoto.dk bliver retsforfulgt.

Portrætbilleder og holdfotografering vil altid være forsynet med kodeord medmindre klubben ikke ønsker det.


Fotoaccept fra 2020:

Hvert galleri på Ishockeyfoto.dk vil der fra 2020 skulle ligge en accept fra en holdansvarlig fra de fotograferede hold på at billederne må offentliggøres på Ishockeyfoto.dk

Den holdansvarlige er ansvarlig for at alle spiller (hvis u. 18 år deres forældre) er blevet informeret om der fotograferes til Ishockeyfoto.dk

Så frem en eller flere ikke ønsker billeder på Ishockeyfoto.dk er det den holdansvarliges ansvar at identificere de pågældende spillere. Det gøres i et lukket galleri med kodeord hvorefter fotografen slettet billederne først da offentliggøres resten af billederne på Ishockeyfoto.dk.


Holdansvarlig:

Som holdansvarlig er det dit ansvar at informere alle spiller (hvis under 18 år deres forældre) om at deres ishockeykamp fotograferes og at billederne bliver tilgængelige på Ishockeyfoto.dk når du har fået accept fra alle.

Du vil inden billederne offentliggøres på Ishockeyfoto.dk modtage et kodeord hvor du kan gennemse alle billederne med dit hold og udvælge de spillere der ikke ønsker offentliggørelse.

Er der en eller flere spillere der IKKE ønsker billederne offentliggjort på Ishockeyfoto.dk identificerer du de spillere på billederne og fotografen sletter dem.

Når du har accept fra alle spillere/forældre så udfylder en samlet fotoaccept for holdet hvor du hermed bekræfter at alle billeder har givet accept til offentliggørelse af billederne på Ishockeyfoto.dk

Derefter vil alle billederne blive tilgængelige uden kodeord og de kan ses og bestilles.

Ishockeyfoto.dk - (Ansvarlig)
  • Magnus Arnason
  • Arnason.dk - Sportsfoto

Email:
Telefon:
  • +45 2371 2570